Cumhuriyet Kangal Sucuk 200 Gr

Yerli Üretim Halal

Dana eti, dana yağı, sığır yağı, baharat karışımı (kimyon, kırmızı toz biber, karabiber), tuz, sarımsak, dekstroz, stabilizör (sodyum polifosfat), koruyucu (sodyum nitrit). Alerjen Uyarısı: Eser miktarda gluten içerebilir. Koruyucu atmosferde ambalajlanmıştır. TGK Et, Hazırlanmış Et Karışımları ve Et Ürünleri Tebliğine uygun olarak üretilmiştir. Bu ürün Kalite Yönetim Sistemi TS EN ISO 9001:2015 ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi TS EN ISO 22000:2018 standardına uygun olduğu belgelendirilmiş tesisimizde üretilmiştir.

İçindekiler

Dana eti, dana yağı, sığır yağı, baharat karışımı (kimyon, kırmızı toz biber, karabiber), tuz, sarımsak, dekstroz, stabilizör (sodyum polifosfat), koruyucu (sodyum nitrit).

Yerli Üretim Halal
100% Dana Eti

Besin Değerleri

Enerji ve Besin Öğeleri 100 g için 100 g için RA* 1 porsiyon için (40 g) 1 porsiyon için RA*
Enerji (kJ ve kcal) 1626 / 389 %19 650 / 156 %8
Yağ (g) 40 %57 16 %23
- Doymuş Yağ 20 %100 8 %40
Karbonhidrat (g) 1,5 %1 0,6 %0
- Şekerler (g) 0,2 %0 0,0 %0
  • Fermente Sucuk Saklama Tavsiyesi

    Sucuğumuz fermente bir üründür. Fermente Sucuklar kendi ambalajından çıkartıldıktan sonra muhafaza edilirken strech film, buzdolabı poşeti vb. maddelerle sarıldığında ürün üzerinde nem birikmesi oluşacaktır. Bu sebepten fermente sucuğun orijinal ambalajı açıldıktan sonra ürünün hava alması, yüzeyinin kuru olması çok önemlidir. Fermente sucukların, orijinal ambalajından çıkartıldıktan sonra siparişiniz ile gönderilen Sucuk Saklama Ambalajı ile yada kağıt havluya sararak buzdolabına konularak 0 ile +4˚C arasında muhafaza edilmesi tavsiye edilir.

  • Hazırlama ve Tüketim Önerisi

    Sucuğumuz fermente bir üründür. Fermente Sucuklar kendi ambalajından çıkartıldıktan sonra muhafaza edilirken strech film, buzdolabı poşeti vb. maddelerle sarıldığında ürün üzerinde nem birikmesi oluşacaktır. Bu sebepten fermente sucuğun orijinal ambalajı açıldıktan sonra ürünün hava alması, yüzeyinin kuru olması çok önemlidir. Fermente sucukların, orijinal ambalajından çıkartıldıktan sonra siparişiniz ile gönderilen Sucuk Saklama Ambalajı ile yada kağıt havluya sararak buzdolabına konularak 0 ile +4˚C arasında muhafaza edilmesi tavsiye edilir.